Kijk Austria 9 vanuit het buitenland | Stream Oostenrijkse TV
SE USA UK DE FR NL PL BR AU IT CA ES CH HK AT

Onderstaande is slechts een kleine selectie van onze meest populaire TV zenders.

Door op de vlag van een land te klikken, kun je de volledige lijst van beschikbare zenders van dat land bekijken. 

 Austria 9

Austria 9 is een commerciële televisiezender uit Oostenrijk. De zender zendt voornamelijk oude films en series uit in de avonduren en belprogramma´s overdag en ´s nachts.

Austria 9 is eigendom van Burda en maakt gebruik van een grote voorraad filmrechten van oude Oostenrijks zogenaamde "Heimatfilme" die men uitzendt en oude Amerikaanse series als The Streets of San Francisco.

Austria 9 zendt uit via een satelliet van Astra uit en heeft zijn programma´s gecodeerd. Voor ontvangst heeft men de ORF-kaart nodig die alleen te verkrijgen is in Oostenrijk en Zuid-Tirol.


KIJK NU!

Favoriete Zenders

Kijk Austria 9 vanuit het buitenland | Stream Oostenrijkse TV

Kijk Austria 9 NU
Een TV zender toevoegen

ChillGlobal ondersteund duizenden TV zenders van onze 15 deelnemende landen, maar het kan natuurlijk dat we er een aantal over het hoofd hebben gezien!

Heb je de vlag van een land aangeklikt en heb je de volledige lijst van beschikbare TV zenders bekeken, maar mist er volgens jou nog steeds een zender? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat de zender zo snel mogelijk aan de lijst zal worden toegevoegd!
Bedankt voor de medewerking en het ondersteunen van onze service!
Het formulier is succesvol verzonden.

Happy ChillGlobal

Ontdek vandaag nog geheel kosteloos 500+ internationale TV zenders!

Verkrijg toegang tot honderden TV zenders, social media, e-commerce en booking sites. Onze service is uitermate geschikt voor services als Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, en nog veel meer!