Kijk Go TV vanuit het buitenland | Stream Oostenrijkse TV
SE USA UK DE FR NL PL BR AU IT CA ES CH HK AT

Onderstaande is slechts een kleine selectie van onze meest populaire TV zenders.

Door op de vlag van een land te klikken, kun je de volledige lijst van beschikbare zenders van dat land bekijken. 

 Go TV

Gotv is een Oostenrijkse televisiezender die vanuit Wenen wordt uitgezonden. De zender zendt, in tegenstelling tot muziekzenders als VIVA en MTV die naast muziekvideo´s veel datingprogramma´s, series en documentaires uitzenden, bijna uitsluitend videoclips uit.

De zender gotv werd voorafgegaan door de zender TIV ("True Image Vision"), die vanaf 1998 enkel bij UPC Telekabel in Wenen te zien was.

In 2002 werd gotv gepresenteerd door eigenaar Thomas Madersbacher en op 1 oktober 2002 startte gotv als non-stopzender. Al gauw werden de programma´s niet enkel via het kabelnet van UPC Telekabel in Wenen uitgezonden, maar ook door het kabelnet Kabelsignal uit Neder-Oostenrijk. Daarmee bereikte de naar eigen zeggen "eerste Oostenrijkse jeugd- en muziekzender" een miljoen potentiële kijkers en vijftig procent van alle Oostenrijkse huishoudens met een kabelaansluiting.

Vanaf 1 mei 2004 wordt gotv ook uitgezonden via een satelliet, via Astra Digitaal. Hierdoor is gotv in heel Europa gratis te ontvangen. Inmiddels hebben ook andere Oostenrijkse kabelaanbieders de zender in hun zenderpakket opgenomen.

 

 


KIJK NU!

Favoriete Zenders

Kijk Go TV vanuit het buitenland | Stream Oostenrijkse TV

Kijk Go TV NU
Een TV zender toevoegen

ChillGlobal ondersteund duizenden TV zenders van onze 15 deelnemende landen, maar het kan natuurlijk dat we er een aantal over het hoofd hebben gezien!

Heb je de vlag van een land aangeklikt en heb je de volledige lijst van beschikbare TV zenders bekeken, maar mist er volgens jou nog steeds een zender? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat de zender zo snel mogelijk aan de lijst zal worden toegevoegd!
Bedankt voor de medewerking en het ondersteunen van onze service!
Het formulier is succesvol verzonden.

Happy ChillGlobal

Ontdek vandaag nog geheel kosteloos 500+ internationale TV zenders!

Verkrijg toegang tot honderden TV zenders, social media, e-commerce en booking sites. Onze service is uitermate geschikt voor services als Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, en nog veel meer!