Kijk Italia 1 vanuit het buitenland | Stream Italiaanse TV
SE USA UK DE FR NL PL BR AU IT CA ES CH HK AT

Onderstaande is slechts een kleine selectie van onze meest populaire TV zenders.

Door op de vlag van een land te klikken, kun je de volledige lijst van beschikbare zenders van dat land bekijken. 

 Italia 1

Italia 1 is een Italiaans televisiestation. Het station werd gestart op 3 januari 1982 door Rusconi (toen uitgever van Il Tempo, een grote krant in Rome) en telde 18 lokale zenders verspreid over Noord -en midden-Italië. Dit uitgevers-station was geen succes, in augustus van datzelfde jaar ging Italia 1 al over in handen van de Fininvest-Groep van Silvio Berlusconi. Fininvest bracht begin jaren 90 de tv-zenderactiviteiten waaronder die van Italia 1 onder bij het beursgenoteerde Mediaset, waar Fininvest nog steeds de grootste aandeelhouder van is.


KIJK NU!

Favoriete Zenders

Kijk Italia 1 vanuit het buitenland | Stream Italiaanse TV

Kijk Italia 1 NU
Een TV zender toevoegen

ChillGlobal ondersteund duizenden TV zenders van onze 15 deelnemende landen, maar het kan natuurlijk dat we er een aantal over het hoofd hebben gezien!

Heb je de vlag van een land aangeklikt en heb je de volledige lijst van beschikbare TV zenders bekeken, maar mist er volgens jou nog steeds een zender? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat de zender zo snel mogelijk aan de lijst zal worden toegevoegd!
Bedankt voor de medewerking en het ondersteunen van onze service!
Het formulier is succesvol verzonden.

Happy ChillGlobal

Ontdek vandaag nog geheel kosteloos 500+ internationale TV zenders!

Verkrijg toegang tot honderden TV zenders, social media, e-commerce en booking sites. Onze service is uitermate geschikt voor services als Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, en nog veel meer!