Kijk La7 vanuit het buitenland | Stream Italiaanse TV
SE USA UK DE FR NL PL BR AU IT CA ES CH HK AT

Onderstaande is slechts een kleine selectie van onze meest populaire TV zenders.

Door op de vlag van een land te klikken, kun je de volledige lijst van beschikbare zenders van dat land bekijken. 

 La7

La7 is een Italiaanse commerciële zender, het zevende kanaal van Italië naast de drie publieke zenders van de Rai en de drie commerciële zenders van Mediaset. Nu is de zender eigendom van Cairo Communication. De programma's die worden uitgezonden zijn meer georiënteerd op cultuur en sport. Sindskort biedt het ook pay-tv services aan, vooral op het gebied van voetbalwedstrijden, films en concerten.


KIJK NU!

Favoriete Zenders

Kijk La7 vanuit het buitenland | Stream Italiaanse TV

Kijk La7 NU
Een TV zender toevoegen

ChillGlobal ondersteund duizenden TV zenders van onze 15 deelnemende landen, maar het kan natuurlijk dat we er een aantal over het hoofd hebben gezien!

Heb je de vlag van een land aangeklikt en heb je de volledige lijst van beschikbare TV zenders bekeken, maar mist er volgens jou nog steeds een zender? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat de zender zo snel mogelijk aan de lijst zal worden toegevoegd!
Bedankt voor de medewerking en het ondersteunen van onze service!
Het formulier is succesvol verzonden.

Happy ChillGlobal

Ontdek vandaag nog geheel kosteloos 500+ internationale TV zenders!

Verkrijg toegang tot honderden TV zenders, social media, e-commerce en booking sites. Onze service is uitermate geschikt voor services als Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, en nog veel meer!