Kijk MTV NEDERLAND vanuit het buitenland | Stream Nederlandse TV
SE USA UK DE FR NL PL BR AU IT CA ES CH HK AT

Onderstaande is slechts een kleine selectie van onze meest populaire TV zenders.

Door op de vlag van een land te klikken, kun je de volledige lijst van beschikbare zenders van dat land bekijken. 

 MTV NEDERLAND

MTV Nederland is de Nederlandse versie van zender MTV. MTV is een jongerenkanaal dat via verschillende platformen de jongerencultuur belicht. Het analoge kanaal MTV biedt series en muziek. Op de digitale kanalen MTV Brand New, MTV Live HD, MTV Music 24, MTV Dance, MTV Hits en MTV Rocks is 24 uur per dag muziek te zien. Op de website www.mtv.nl zijn MTV shows en de laatste muziekvideo?s online te bekijken.

Op 1 augustus 1981 werd MTV gelanceerd in Amerika. Vanaf 1 augustus 1987 werd in Nederland MTV Europe uitgezonden. Alle programma´s werden door videojockeys uit verschillende Europese landen gepresenteerd in het Engels.

In september 2000 vond de lancering van MTV Nederland plaats. Vanaf nu waren reclames gericht op Nederland en werden programma´s ondertiteld. Enkele programma´s werden gepresenteerd door de Nederlandse Romeo Egbeama en Fleur van der Kieft. Verder kon de zender nu een eigen koers varen en in Nederland populaire muziek draaien.

MTV Nederland was ook te zien in Vlaanderen (tussen 20u00 en 05u00 op het kanaal van Nickelodeon). Tegenwoordig is MTV Vlaanderen een aparte zender met een eigen programmering.

MTV Nederland is onderdeel van MTV Networks Nederland.


KIJK NU!

Favoriete Zenders

Kijk MTV NEDERLAND vanuit het buitenland | Stream Nederlandse TV

Kijk MTV NEDERLAND NU
Een TV zender toevoegen

ChillGlobal ondersteund duizenden TV zenders van onze 15 deelnemende landen, maar het kan natuurlijk dat we er een aantal over het hoofd hebben gezien!

Heb je de vlag van een land aangeklikt en heb je de volledige lijst van beschikbare TV zenders bekeken, maar mist er volgens jou nog steeds een zender? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat de zender zo snel mogelijk aan de lijst zal worden toegevoegd!
Bedankt voor de medewerking en het ondersteunen van onze service!
Het formulier is succesvol verzonden.

Happy ChillGlobal

Ontdek vandaag nog geheel kosteloos 500+ internationale TV zenders!

Verkrijg toegang tot honderden TV zenders, social media, e-commerce en booking sites. Onze service is uitermate geschikt voor services als Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, en nog veel meer!