Kijk NICKELODEON NEDERLAND vanuit het buitenland | Stream Nederlandse TV
SE USA UK DE FR NL PL BR AU IT CA ES CH HK AT

Onderstaande is slechts een kleine selectie van onze meest populaire TV zenders.

Door op de vlag van een land te klikken, kun je de volledige lijst van beschikbare zenders van dat land bekijken. 

 NICKELODEON NEDERLAND

Het kanaal richt zich op de allerkleinsten en zendt dag en nacht uit.

December 2006: verlenging zendtijd tot 20.00 uur

Op 16 december 2006 verhuisde Nickelodeon in Nederland naar het kanaal van The Box, dat tegelijkertijd zijn naam wijzigde in The Box Comedy en later in Comedy Central.

Tegelijkertijd breidde Nickelodeon, omwille van hoge kijkcijfers, haar zendtijd uit met drie uur. Sindsdien werd Nickelodeon uitgezonden van 05.00 tot 20.00 uur in Nederland en Vlaanderen.

Wanneer Nickelodeon niet in Nederland werd uitgezonden, werd Comedy Central uitgezonden. Doordat de zender nu drie uur extra zendtijd had, kwamen er een aantal programma´s terug die in augustus 2005 overboord waren gegooid door de inkorting van de zendtijd.

Tussen 1 december en 15 december werd Nickelodeon op twee kanalen uitgezonden. Op het kanaal dat ze deelden met Talpa hadden ze tijdelijk nog uitzendtijd van 05.00 tot 18.00 uur, daarna ging Talpa verder. Op het tweede kanaal werd van 05.00 tot 20.00 uur uitgezonden. Gedurende deze weken werd er veel reclame gemaakt om kijkers te laten overstappen naar de nieuwe zender.

1 augustus 2007: lancering twee nieuwe digitale kanalen

Op 1 augustus 2007 startte omwille van het succes van MTV Networks twee nieuwe Nickelodeon-kanalen: Nicktoons en Nick Hits.

31 maart 2010: Nickelodeon krijgt nieuw uiterlijk

Op 31 maart 2010 kreeg Nickelodeon een nieuw uiterlijk. Zo kwam er een nieuw Nickelodeon-logo, dat eind september 2009 ingevoerd was in de Verenigde Staten. In Frankrijk en Wallonië werd de nieuwe stijl al op 16 januari in gebruik genomen. Ook Nick Jr. en Nicktoons hadden de logo´s van hun Amerikaanse versie overgenomen. Het Nick Hitslogo bestaat uit een oranje Nick en een paarse Hits, waarbij de i afwijkt van die gebruikt in Nick.

14 februari 2011: Nickelodeon weer 24 uur per dag en introductie TeenNick

Comedy Central verhuisde op 1 januari 2011 naar de zender van TMF (en zendt al vanaf 15.00 uur uit). Hierdoor kreeg Nickelodeon weer heel het kanaal voor zich en zendt dan ook sinds 14 februari 2011 opnieuw 24 uur per dag uit. Vanaf die datum ging om 21.00 uur Nickelodeon over naar TeenNick, een tienerblok dat live-actionseries uitzendt met Nederlandse ondertitels. TeenNick stopt om ongeveer 5 uur, waarna de gewone Nickelodeon weer te zien zal zijn. En alles dus ook weer nagesynchroniseerd is.

2012: Nickelodeon in HD

In april 2012 stelde MTV Networks zijn zenders MTV, Nickelodeon, Kindernet en Comedy Central open voor HD ten behoeve van alle Nederlandse distributiepartijen. Vanaf 3 april waren MTV HD en Comedy Central HD beschikbaar bij UPC (de lancering van Nickelodeon HD was door technische oorzaken echter vertraagd) en later zou Ziggo volgen.

1 oktober 2015: TeenNick stopt, nickelodeon deelt het kanaal met Spike

 Op 18 augustus 2015 werd bekend dat TeenNick per 1 oktober 2015 wordt stopgezet. Vanaf 1 oktober zend Viacom-zender Spike tussen 21 en 2.30 uur op het kanaal van Nickelodeon. Daardoor zal TeenNick stoppen met uitzenden per 1 oktober. Van 19 september tot 30 september werden de uren van TeenNick beperkt tot 2.30 uur. De uren tussen 2.30 en 5.00 uur worden sindsdien ingenomen door Nickelodeon.


KIJK NU!

Favoriete Zenders

Kijk NICKELODEON NEDERLAND vanuit het buitenland | Stream Nederlandse TV

Kijk NICKELODEON NEDERLAND NU
Een TV zender toevoegen

ChillGlobal ondersteund duizenden TV zenders van onze 15 deelnemende landen, maar het kan natuurlijk dat we er een aantal over het hoofd hebben gezien!

Heb je de vlag van een land aangeklikt en heb je de volledige lijst van beschikbare TV zenders bekeken, maar mist er volgens jou nog steeds een zender? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat de zender zo snel mogelijk aan de lijst zal worden toegevoegd!
Bedankt voor de medewerking en het ondersteunen van onze service!
Het formulier is succesvol verzonden.

Happy ChillGlobal

Ontdek vandaag nog geheel kosteloos 500+ internationale TV zenders!

Verkrijg toegang tot honderden TV zenders, social media, e-commerce en booking sites. Onze service is uitermate geschikt voor services als Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, en nog veel meer!