Kijk NPO2 vanuit het buitenland | Stream Nederlandse TV
SE USA UK DE FR NL PL BR AU IT CA ES CH HK AT

Onderstaande is slechts een kleine selectie van onze meest populaire TV zenders.

Door op de vlag van een land te klikken, kun je de volledige lijst van beschikbare zenders van dat land bekijken. 

 NPO2

NPO 2 (eerder Nederland 2 en TV 2) is een van de drie televisiezenders van de Nederlandse Publieke Omroep. De zender is in oktober 1964 opgericht en zou zich vanaf eind jaren tachtig vooral profileren als een zender met vooral veel sport, amusement en belangrijke evenementen. Tegenwoordig zijn deze onderdelen te vinden op NPO 1. NPO 2 profileert zich tegenwoordig als de ´verdiepende´ zender, voor de ´geïnteresseerde kijker´. Kunst, cultuur, politiek, samenleving en religie zijn vaste factoren voor NPO 2. De zender behaalde in 2008 een marktaandeel van 7,1%, en was daarmee in kijkerspubliek de vijfde zender van Nederland. Netmanager sinds 1 oktober 2012 is Gijs van Beuzekom.

Programmering

NPO 2 is het thuisnet van programma´s met een verdiepende grondslag. Veel van de programma´s van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn via dit net te volgen.

Vaste onderdelen op NPO 2 zijn:

Uitzending Gemist (met tussen 09:10 en 16:00 uur herhalingen van programma´s van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week)

het ´actualiteitenuur´ tussen 22:00 en 23:00 uur (met Nieuwsuur)

en de nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag (met o.a. EénVandaag, Nieuwsuur)

Op zaterdagochtend en -middag is het tijd voor programma´s over cultuur en op zondag zijn er religieuze programma´s en samenzang.

Tijdens grote sportevenementen, zoals de Olympische Spelen, het EK voetbal en het WK voetbal worden alle journaals tijdelijk uitgezonden op NPO 2, zodat NPO 1 alle ruimte heeft om deze evenementen live uit te zenden.


KIJK NU!

Favoriete Zenders

Kijk NPO2 vanuit het buitenland | Stream Nederlandse TV

Kijk NPO2 NU
Een TV zender toevoegen

ChillGlobal ondersteund duizenden TV zenders van onze 15 deelnemende landen, maar het kan natuurlijk dat we er een aantal over het hoofd hebben gezien!

Heb je de vlag van een land aangeklikt en heb je de volledige lijst van beschikbare TV zenders bekeken, maar mist er volgens jou nog steeds een zender? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat de zender zo snel mogelijk aan de lijst zal worden toegevoegd!
Bedankt voor de medewerking en het ondersteunen van onze service!
Het formulier is succesvol verzonden.

Happy ChillGlobal

Ontdek vandaag nog geheel kosteloos 500+ internationale TV zenders!

Verkrijg toegang tot honderden TV zenders, social media, e-commerce en booking sites. Onze service is uitermate geschikt voor services als Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, en nog veel meer!