Kijk Puls 4 vanuit het buitenland | Stream Oostenrijkse TV
SE USA UK DE FR NL PL BR AU IT CA ES CH HK AT

Onderstaande is slechts een kleine selectie van onze meest populaire TV zenders.

Door op de vlag van een land te klikken, kun je de volledige lijst van beschikbare zenders van dat land bekijken. 

 Puls 4

Puls 4 (voorheen bekend als Puls City TV) is de commerciële televisiezender van de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Tot medio 2007 was de zender alleen te ontvangen via de ether (eerst analoog, maar sinds 26 oktober 2006 digitaal) in Wenen en in delen van Neder-Oostenrijk en Burgenland en via de kabel.

Medio 2007 is de zender gaan uitzenden via een satelliet van Astra. Puls 4 zendt zijn programma´s sinds 15 mei 2008 versleuteld uit, alleen met een ORF kaart of een sky-austria card is het aanbod van Puls 4 te bekijken. Voor 15 mei 2008 was Puls 4 in geheel Europa te ontvangen. Door de versleuteling in te voeren is het voor Puls 4 mogelijk om goedkoper aan licenties en uitzendrechten voor bijvoorbeeld blockbusters en/of andere Amerikaanse series te komen

De uitstraling via de ether verschilt van die via de satelliet. De etheruitstraling vereist dat tussen 19.00 en 19.30 het regionale programma van de ORF Wenen moet worden overgenomen. Dit is niet te zien via de satelliet.

Met de naamsverandering en de vergroting van het ontvangstgebied is ook de programmering omgegooid. Werden er tot dan toe alleen nieuws en talkshows met betrekking tot Wenen uitgezonden, nu is de programmering verbreed met films en Oostenrijks nieuws in de avonduren.

Puls 4 is onderdeel van de ProsiebenSat1 media groep waarvan de telegraaf media groep 6% van de aandelen in handen heeft.

 


KIJK NU!

Favoriete Zenders

Kijk Puls 4 vanuit het buitenland | Stream Oostenrijkse TV

Kijk Puls 4 NU
Een TV zender toevoegen

ChillGlobal ondersteund duizenden TV zenders van onze 15 deelnemende landen, maar het kan natuurlijk dat we er een aantal over het hoofd hebben gezien!

Heb je de vlag van een land aangeklikt en heb je de volledige lijst van beschikbare TV zenders bekeken, maar mist er volgens jou nog steeds een zender? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat de zender zo snel mogelijk aan de lijst zal worden toegevoegd!
Bedankt voor de medewerking en het ondersteunen van onze service!
Het formulier is succesvol verzonden.

Happy ChillGlobal

Ontdek vandaag nog geheel kosteloos 500+ internationale TV zenders!

Verkrijg toegang tot honderden TV zenders, social media, e-commerce en booking sites. Onze service is uitermate geschikt voor services als Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, en nog veel meer!