Kijk Rai 2 vanuit het buitenland | Stream Italiaanse TV
SE USA UK DE FR NL PL BR AU IT CA ES CH HK AT

Onderstaande is slechts een kleine selectie van onze meest populaire TV zenders.

Door op de vlag van een land te klikken, kun je de volledige lijst van beschikbare zenders van dat land bekijken. 

 Rai 2

Rai 2 is de tweede zender van de Radiotelevisione Italiana (Rai), de Italiaanse publieke omroep.

Rai 2 was na Rai 1 het tweede beschikbare televisiekanaal in Italië. Rai 2 begon met uitzenden op 4 november 1961. Toen heette de zender Secondo Programma en van 1975 tot 1982 was de naam van de zender Rete 2, ten gevolge van de hervorming van de Rai in 1975. Sinds 1982 heet het kanaal Rai Due, en ook ontstond toen het logo voor het kanaal, de rode kubus. Op 18 mei 2010 wijzigde de naam in Rai 2, waarbij het cijfer twee (due) voortaan niet meer werd uitgeschreven.

Aanvankelijk was Rai 2 verbonden aan PSI. Na de hervorming van 1975 heeft Rai 2 echter langzaamaan een eigen roeping gevonden, namelijk als informatief net, een net van verdieping en verslag, zich uitstrekkend van journalistisch onderzoek (zoals het programma Mixer) tot rechtstreekse reportages, van fictie tot een debat in de studio. In de tweede helft van de jaren negentig, onder leiding van Carlo Freccero, heeft het net geprobeerd een vernieuwender karakter aan te nemen en zich te wenden tot een jonger publiek, inzettend op amusement, satire en informatie, maar ook op verschillende reality shows. Sinds het najaar heeft Rai 2 ook een HD-versie van haar kanaal: Rai 2 HD waarop de zender in HD uitzendt (beschikbaar via DVB-T en satelliet via TivuSat).


KIJK NU!

Favoriete Zenders

Kijk Rai 2 vanuit het buitenland | Stream Italiaanse TV

Kijk Rai 2 NU
Een TV zender toevoegen

ChillGlobal ondersteund duizenden TV zenders van onze 15 deelnemende landen, maar het kan natuurlijk dat we er een aantal over het hoofd hebben gezien!

Heb je de vlag van een land aangeklikt en heb je de volledige lijst van beschikbare TV zenders bekeken, maar mist er volgens jou nog steeds een zender? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat de zender zo snel mogelijk aan de lijst zal worden toegevoegd!
Bedankt voor de medewerking en het ondersteunen van onze service!
Het formulier is succesvol verzonden.

Happy ChillGlobal

Ontdek vandaag nog geheel kosteloos 500+ internationale TV zenders!

Verkrijg toegang tot honderden TV zenders, social media, e-commerce en booking sites. Onze service is uitermate geschikt voor services als Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, en nog veel meer!