Kijk Rai 3 vanuit het buitenland | Stream Italiaanse TV
SE USA UK DE FR NL PL BR AU IT CA ES CH HK AT

Onderstaande is slechts een kleine selectie van onze meest populaire TV zenders.

Door op de vlag van een land te klikken, kun je de volledige lijst van beschikbare zenders van dat land bekijken. 

 Rai 3

Rai 3 (ook bekend als Rai Tre) is de derde televisiezender van de Radiotelevisione Italiana (Rai), de Italiaanse publieke omroep. Rai 3 begon met uitzenden op 15 december 1979. Tot 1982 heette de zender Rete 3. De programma's die worden uitgezonden zijn meer georiënteerd op informatie dan op entertainment. Bij deze zender gaat het meer om de (publieke) kwaliteit dan de kijkcijfers. Naast Rai 3, bestaan inmiddels ook de themazenders Rai 4, Rai 5, Rai News 24 alsmede Rai Movie, Rai Scuola, Rai Storia en Rai Sport.


KIJK NU!

Favoriete Zenders

Kijk Rai 3 vanuit het buitenland | Stream Italiaanse TV

Kijk Rai 3 NU
Een TV zender toevoegen

ChillGlobal ondersteund duizenden TV zenders van onze 15 deelnemende landen, maar het kan natuurlijk dat we er een aantal over het hoofd hebben gezien!

Heb je de vlag van een land aangeklikt en heb je de volledige lijst van beschikbare TV zenders bekeken, maar mist er volgens jou nog steeds een zender? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat de zender zo snel mogelijk aan de lijst zal worden toegevoegd!
Bedankt voor de medewerking en het ondersteunen van onze service!
Het formulier is succesvol verzonden.

Happy ChillGlobal

Ontdek vandaag nog geheel kosteloos 500+ internationale TV zenders!

Verkrijg toegang tot honderden TV zenders, social media, e-commerce en booking sites. Onze service is uitermate geschikt voor services als Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, en nog veel meer!