Kijk Rai Movie vanuit het buitenland | Stream Italiaanse TV
SE USA UK DE FR NL PL BR AU IT CA ES CH HK AT

Onderstaande is slechts een kleine selectie van onze meest populaire TV zenders.

Door op de vlag van een land te klikken, kun je de volledige lijst van beschikbare zenders van dat land bekijken. 

 Rai Movie

Rai Movie is een Italiaanse film televisiezender, in handen van staatsbedrijven televisienetwerk Rai en uitgezonden op de digitale terrestrische televisie in Italië en op satellietplatform Tivu Sat.

Gelanceerd in 2003 als RaiSat Cinema World en re-branded in 2006 RaiSat Cinema, op 18 mei 2010 is het kanaal opnieuw gelanceerd als Rai Movie. Het zendt vooral Italiaanse films, interviews, backstages en documentaires uit.

Sinds 2003 is de officiële media partner van het Filmfestival van Venetië en sinds 2007 van het Internationaal Filmfestival van Rome.


KIJK NU!

Favoriete Zenders

Kijk Rai Movie vanuit het buitenland | Stream Italiaanse TV

Kijk Rai Movie NU
Een TV zender toevoegen

ChillGlobal ondersteund duizenden TV zenders van onze 15 deelnemende landen, maar het kan natuurlijk dat we er een aantal over het hoofd hebben gezien!

Heb je de vlag van een land aangeklikt en heb je de volledige lijst van beschikbare TV zenders bekeken, maar mist er volgens jou nog steeds een zender? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat de zender zo snel mogelijk aan de lijst zal worden toegevoegd!
Bedankt voor de medewerking en het ondersteunen van onze service!
Het formulier is succesvol verzonden.

Happy ChillGlobal

Ontdek vandaag nog geheel kosteloos 500+ internationale TV zenders!

Verkrijg toegang tot honderden TV zenders, social media, e-commerce en booking sites. Onze service is uitermate geschikt voor services als Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, en nog veel meer!