Kijk Rete 4 vanuit het buitenland | Stream Italiaanse TV
SE USA UK DE FR NL PL BR AU IT CA ES CH HK AT

Onderstaande is slechts een kleine selectie van onze meest populaire TV zenders.

Door op de vlag van een land te klikken, kun je de volledige lijst van beschikbare zenders van dat land bekijken. 

 Rete 4

Rete 4 is een Italiaanse commerciële televisiezender, onderdeel van het bedrijf Mediaset van Silvio Berlusconi. De zender werd in 1982 gestart door de uitgever Mondadori, maar na enkele jaren van grote financiële verliezen door de hevige concurrentiestrijd tussen de commerciële zenders, moest de zender uiteindelijk verkocht worden in 1986 aan de Fininvest-Groep van Silvio Berlusconi. Fininvest bracht Rete 4 - net als de andere tv-activiteiten onder bij het beursgenoteerde Mediaset. Fininvest is echter nog steeds de grootste aandeelhouder van Mediaset.

De directeur van Rete 4 is nu Giancarlo Scheri. De zender is na Rai Uno en Canale 5 de meest bekeken zender van Italië en vooral geliefd bij 65-plussers.


KIJK NU!

Favoriete Zenders

Kijk Rete 4 vanuit het buitenland | Stream Italiaanse TV

Kijk Rete 4 NU
Een TV zender toevoegen

ChillGlobal ondersteund duizenden TV zenders van onze 15 deelnemende landen, maar het kan natuurlijk dat we er een aantal over het hoofd hebben gezien!

Heb je de vlag van een land aangeklikt en heb je de volledige lijst van beschikbare TV zenders bekeken, maar mist er volgens jou nog steeds een zender? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat de zender zo snel mogelijk aan de lijst zal worden toegevoegd!
Bedankt voor de medewerking en het ondersteunen van onze service!
Het formulier is succesvol verzonden.

Happy ChillGlobal

Ontdek vandaag nog geheel kosteloos 500+ internationale TV zenders!

Verkrijg toegang tot honderden TV zenders, social media, e-commerce en booking sites. Onze service is uitermate geschikt voor services als Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, en nog veel meer!