Kijk RTL Z vanuit het buitenland | Stream Nederlandse TV
SE USA UK DE FR NL PL BR AU IT CA ES CH HK AT

Onderstaande is slechts een kleine selectie van onze meest populaire TV zenders.

Door op de vlag van een land te klikken, kun je de volledige lijst van beschikbare zenders van dat land bekijken. 

 RTL Z

RTL Z is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële 24-uurs nieuwszender van RTL Nederland. Op werkdagen van 08.30 uur tot 18.00 uur is er algemeen en financieel-economisch nieuws te zien. In de avondprogrammering zijn onder andere talkshows en documentaires te zien over thema´s als techniek, innovatie, bedrijven, lifestyle en financiën. RTL Z heeft ook vaak autoriteiten aan tafel en interviewt beleidsmakers en bestuurders. Jarenlang zond RTL Z alleen overdag uit via RTL 5 (2001-2005) en RTL 7 (2005-2015).

RTL Z is in tegenstelling tot RTL 4, RTL 5, RTL 7 en RTL 8 niet algemeen beschikbaar voor alle tv-huishoudens. RTL Z is bij Ziggo te zien vanaf het digitale basispakket zonder smartcard. Verder is RTL Z bij KPN Interactieve TV, Vodafone en Solcon beschikbaar. In totaal is de zender bij circa 6,3 miljoen huishoudens te ontvangen; 2 miljoen huishoudens (waaronder satellietprovider Canal Digitaal en KPN Digitenne) moeten de zender missen.

RTL Z is officieel, net als de rest van de Nederlandse RTL-familie, een Luxemburgse zender die zich niet aan de Nederlandse mediawet hoeft te houden. Aangezien Luxemburg geen echte toezichthouder kent, wordt op de zender ook geen toezicht gehouden.


KIJK NU!

Favoriete Zenders

Kijk RTL Z vanuit het buitenland | Stream Nederlandse TV

Kijk RTL Z NU
Een TV zender toevoegen

ChillGlobal ondersteund duizenden TV zenders van onze 15 deelnemende landen, maar het kan natuurlijk dat we er een aantal over het hoofd hebben gezien!

Heb je de vlag van een land aangeklikt en heb je de volledige lijst van beschikbare TV zenders bekeken, maar mist er volgens jou nog steeds een zender? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat de zender zo snel mogelijk aan de lijst zal worden toegevoegd!
Bedankt voor de medewerking en het ondersteunen van onze service!
Het formulier is succesvol verzonden.

Happy ChillGlobal

Ontdek vandaag nog geheel kosteloos 500+ internationale TV zenders!

Verkrijg toegang tot honderden TV zenders, social media, e-commerce en booking sites. Onze service is uitermate geschikt voor services als Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, en nog veel meer!