Kijk SBS 9 vanuit het buitenland | Stream Nederlandse TV
SE USA UK DE FR NL PL BR AU IT CA ES CH HK AT

Onderstaande is slechts een kleine selectie van onze meest populaire TV zenders.

Door op de vlag van een land te klikken, kun je de volledige lijst van beschikbare zenders van dat land bekijken. 

 SBS 9

SBS 9 is een Nederlandse commerciële omroep en is onderdeel van SBS Broadcasting. De zender is te ontvangen via alle televisieproviders in Nederland.

Ontstaan

In het najaar van 2013 maakte SBS Broadcasting bekend een vierde zender, met een vrouwelijk profiel, te willen starten. De toenmalige directeur van SBS Broadcasting Remko van Westerloo maakte eind september 2014 bekend dat deze zender SBS 9 ging heten en in januari 2015 zou beginnen met uitzenden.

Doelgroep

SBS 9 richt zich vooral op de vrouwelijke doelgroep en zendt voornamelijk tv-series, films en herhalingen uit van SBS 6, NET 5 en in mindere mate Veronica.

Op 13 augustus 2015 maakte SBS bekend dat de live-uitzendingen van Hart van Nederland en Shownieuws voortaan op deze zender zijn te zien wanneer SBS 6 Champions League voetbal uitzendt.

 

 


KIJK NU!

Favoriete Zenders

Kijk SBS 9 vanuit het buitenland | Stream Nederlandse TV

Kijk SBS 9 NU
Een TV zender toevoegen

ChillGlobal ondersteund duizenden TV zenders van onze 15 deelnemende landen, maar het kan natuurlijk dat we er een aantal over het hoofd hebben gezien!

Heb je de vlag van een land aangeklikt en heb je de volledige lijst van beschikbare TV zenders bekeken, maar mist er volgens jou nog steeds een zender? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat de zender zo snel mogelijk aan de lijst zal worden toegevoegd!
Bedankt voor de medewerking en het ondersteunen van onze service!
Het formulier is succesvol verzonden.

Happy ChillGlobal

Ontdek vandaag nog geheel kosteloos 500+ internationale TV zenders!

Verkrijg toegang tot honderden TV zenders, social media, e-commerce en booking sites. Onze service is uitermate geschikt voor services als Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, en nog veel meer!