Kijk VERONICA vanuit het buitenland | Stream Nederlandse TV
SE USA UK DE FR NL PL BR AU IT CA ES CH HK AT

Onderstaande is slechts een kleine selectie van onze meest populaire TV zenders.

Door op de vlag van een land te klikken, kun je de volledige lijst van beschikbare zenders van dat land bekijken. 

 VERONICA

Veronica is een televisiezender van Sanoma Media (67%) en Talpa Media Holding (33%).

In september 2003 ging de televisietak van de Vereniging Veronica deel uitmaken van het SBS Broadcasting-concern en werd de zender V8 omgedoopt in Veronica. Het huidige kanaal van Veronica (dit kanaal is ooit begonnen als TV10 Gold) zendt tot 6 uur ´s avonds kinderzender Disney XD uit. De Vereniging heeft geen aandelen meer in SBS en daarmee ook geen zeggenschap over deze zender die sinds 29 juli 2011 in handen is van Sanoma Media (67 %) en Talpa Media (33 %). Daarvoor was deze zender onderdeel is van ProSiebenSat.1 Media AG. Sinds de lancering vanRTL8 is het cijfer 8 weer terug in beeld naast het Veronica logo. Dit om te proberen de achtste voorkeurspositie te blijven behouden.

Veronica zendt voornamelijk Amerikaanse programma´s uit, onder andere deze van CBS.


KIJK NU!

Favoriete Zenders

Kijk VERONICA vanuit het buitenland | Stream Nederlandse TV

Kijk VERONICA NU
Een TV zender toevoegen

ChillGlobal ondersteund duizenden TV zenders van onze 15 deelnemende landen, maar het kan natuurlijk dat we er een aantal over het hoofd hebben gezien!

Heb je de vlag van een land aangeklikt en heb je de volledige lijst van beschikbare TV zenders bekeken, maar mist er volgens jou nog steeds een zender? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat de zender zo snel mogelijk aan de lijst zal worden toegevoegd!
Bedankt voor de medewerking en het ondersteunen van onze service!
Het formulier is succesvol verzonden.

Happy ChillGlobal

Ontdek vandaag nog geheel kosteloos 500+ internationale TV zenders!

Verkrijg toegang tot honderden TV zenders, social media, e-commerce en booking sites. Onze service is uitermate geschikt voor services als Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, en nog veel meer!