Kijk ZIGGO SPORT TOTAAL vanuit het buitenland | Stream Nederlandse TV
SE USA UK DE FR NL PL BR AU IT CA ES CH HK AT

Onderstaande is slechts een kleine selectie van onze meest populaire TV zenders.

Door op de vlag van een land te klikken, kun je de volledige lijst van beschikbare zenders van dat land bekijken. 

 ZIGGO SPORT TOTAAL

Ziggo Sport Totaal (voorheen Sport 1) is een Nederlandse betaal-tv-dienst gespecialiseerd in sportprogramma´s van Liberty Global, eigenaar van kabelexploitant Ziggo. Liberty Global heeft ook 50% van HBO Nederland in handen. Sinds 12 november 2015 heeft het voormalige Sport 1 ook een open kanaal, Ziggo Sport, exclusief voor Ziggo Klanten.

De zender ging als Sport1 op 1 februari 2006 als opvolger van Canal+ Nederland van start nadat Liberty Global eigenaar daarvan was geworden.

Het biedt zes sportkanalen die via de kabel op de digitale decoder te ontvangen zijn waarvan twee volledig in HD.

Er zijn op Ziggo Sport Totaal een dergelijk aantal kanalen beschikbaar om verschillende live-wedstrijden uit de Champions League tegelijkertijd uit te kunnen zenden.

Via satelliet-provider CanalDigitaal zijn Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Golf en Ziggo Sport Select HD beschikbaar. Digitenne biedt geen Ziggo Sport Totaal aan.

Naast de betaal-tv-dienst biedt Ziggo Sport Totaal op het internet mogelijkheden aan om wedstrijden te bekijken. In april 2007 werd de website Sportone overgenomen, resulterend in een geïntegreerde nieuwsdienst en een internetforum.


KIJK NU!

Favoriete Zenders

Kijk ZIGGO SPORT TOTAAL vanuit het buitenland | Stream Nederlandse TV

Kijk ZIGGO SPORT TOTAAL NU
Een TV zender toevoegen

ChillGlobal ondersteund duizenden TV zenders van onze 15 deelnemende landen, maar het kan natuurlijk dat we er een aantal over het hoofd hebben gezien!

Heb je de vlag van een land aangeklikt en heb je de volledige lijst van beschikbare TV zenders bekeken, maar mist er volgens jou nog steeds een zender? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat de zender zo snel mogelijk aan de lijst zal worden toegevoegd!
Bedankt voor de medewerking en het ondersteunen van onze service!
Het formulier is succesvol verzonden.

Happy ChillGlobal

Ontdek vandaag nog geheel kosteloos 500+ internationale TV zenders!

Verkrijg toegang tot honderden TV zenders, social media, e-commerce en booking sites. Onze service is uitermate geschikt voor services als Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, en nog veel meer!