Vragen & Antwoorden ChillGlobalHoe kan ik Nederlandse Netflix kijken vanuit Engeland?


Met ChillGlobal kijk je zonder problemen vanuit Engeland naar Netflix!

Aangezien mensen van over de hele wereld een Netflix abonnement hebben, is het zeer waarschijnlijk dat veel mensen zich voor langere tijd niet in hun thuisland bevinden. Helaas is het nu eenmaal zo dat je alleen in het land van inschrijven gebruik kunt maken van het Netflix account. Dit betekent dus in principe dat je vanuit het buitenland geen gebruik kunt maken van jouw Netflix abonnement terwijl je er wel gewoon netjes iedere maand voor betaalt. 

Laten we voor het gemak als voorbeeld nemen dat je je in Nederland hebt ingeschreven voor Netflix. Dat betekent dus dat je vanuit Nederland toegang hebt tot alle films, series en services van Netflix die in Nederland worden aangeboden. Maar stel nou dat je voor langere tijd in heb buitenland verblijft of zelf als expat in het buitenland gaat wonen dan heb je geen toegang meer tot Netflix Nederland, zelfs niet als je gewoon blijft betalen voor jouw Nederlandse Netflix abonnement! Dit heeft te maken met geo-blokkades en restricties opgelegd door Netflix.

Voorheen viel dit gemakkelijk te omzeilen met een VPN, proxy server of soorgelijke tool, echter Netflix probeert met alle macht om het moeilijker te maken en heeft allerlei technische snufjes in het leven geroepen om de VPN en proxy server tools te blokkeren. Dit lukt hen aardig, echter ChillGlobal is een van de weinige tools die Netflix nog steeds te slim af is en ook de extra blokkades weet te omzeilen. Met ChillGlobal kun je dus gewoon nog steeds lekker vanuit het buitenland gebruikmaken van jouw Nederlandse Netflix account!

Met ChillGlobal kun je vanuit het buitenland jouw IP-adres omzetten naar een Nederlands IP-adres, omdat je via onze Nederlandse services de website binnenkomt. Zo gemakkelijk is het en het is 100% legaal! Jij komt met een Nederlands IP-adres de Netflix website binnen en dus denkt Netflix dat je je ook in Nederland bevindt. Gefopt!  

Om met behulp van ChillGlobal jouw IP-adres om te schakelen, kun je hier de ChillGlobal smart-plugin binnen 20 seconden installeren. Je kunt maandelijks gebruikmaken van 20 uur gratis ChillGlobal zonder dat we credit card gegevens nodig hebben! Maar als dat niet genoeg is kun je kiezen uit een dag, maand of jaar pakket.

Met ChillGlobal heb je toegang tot al onze servers die zich in de deelnemende landen bevinden. Dankzij deze servers kun jij vanuit overal ter wereld gebruikmaken van jouw Nederlandse Netflix abonnement! Bye bye Netflix geo-blokkades, wij zijn je nog steeds te slim af.

 

Like ook onze ChillGlobal Facebook pagina!


Begin jouw proefperiode - maandelijks 20 uur gratis gebruiken!

- ChillGlobal VPN - Kijk Grenzeloos TV, Shop Online, & Bescherm Online Privacy
- Gratis TV vanuit het buitenland
- Nederlandse TV vanuit het buitenland
- Stream online TV zenders
- Hoe kan ik Nederlandse Netflix kijken vanuit Engeland?

Ontdek vandaag nog geheel kosteloos 500+ internationale TV zenders!

Verkrijg toegang tot honderden TV zenders, social media, e-commerce en booking sites. Onze service is uitermate geschikt voor services als Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, en nog veel meer!