Vragen & Antwoorden ChillGlobalHoe kan ik online prijzen vergelijken?


Met ChillGlobal kun je ook online prijzen vergelijken tussen de deelnemende landen en daarmee veel geld besparen! Je kiest gewoon het land waar het product of de service het meest goedkoop is en besteld/betaald vanaf die website. Super handig!

Een VPN of 'Virtual Private Network' geeft extra online privacy en veiligheid waardoor je anoniem kunt browsen, je veilig toegang hebt tot bestanden en je TV en muziek kunt streamen van over de hele wereld. Hierbij hoef je niet bang te zijn voor hackers of dat iemand anders dan jijzelf toegang heeft tot jouw persoonlijke informatie. Het gebruik van een VPN wordt steeds populairder, omdat steeds meer mensen het prettiger vinden om afgeschermed het internet te gebruiken en om zeker te zijn van volledige privacy. Door het IP adres af te schermen of 'te verstoppen' met een VPN tijdens het online browsen, blijven alle persoonlijke gegevens ook volledig afgeschermd.

Er bestaan enorm veel verschillende aanbieders van VPN en het is best lastig om uit te vinden welke VPN het meest geschikt is. VPN is vaak lastig te installeren en je hebt behoorlijk wat IT kennis nodig wil je het succesvol dowloaden, installeren en gebruiken. Ook neemt een VPN vaak veel ruimte in op een computer. Echter, met ChillGlobal heb je met geen van deze problemen te maken. ChillGlobal is een smart-plugin die je in 20 seconden kunt installeren in jouw web browser. Het neemt daarom ook geen ruimte in beslag en er is geen IT kennis voor nodig!

ChillGlobal geeft je de vrijheid van een prive netwerk, maar dan voor een heel laag prijsje. Je kunt ChillGlobal ook iedere maand 20 uur lang gratis gebruiken zonder gegevens te verstrekken. Alleen een email adres invullen en you're ready to go!

Afgezien van de online privacy en het volledig afgeschermd internetten,'denkt' het internet door ChillGlobal dat je je op de locatie begeeft van de server. ChillGlobal heeft eigen servers in alle 15 deelnemende landen en daarom heb je toegang tot de online content van al deze landen, ongeacht jouw eigen locatie. Stel dat je in Nederland hebt betaald voor een Netflix abonnement, maar je begeeft je voor langere tijd in het buitenland dan kun je met ChillGlobal alsnog gebruik maken van jouw NL Netflix abonnement!

Sportfanaten kunnen met ChillGlobal wereldwijd wedstrijden volgen en uitslagen bijhouden of sportprogramma's streamen van het thuisland tijdens het reizen. ChillGlobal staat voor vrijheid!

 

Bezoek ook de ChillGlobal Facebook pagina!


Begin jouw proefperiode - maandelijks 20 uur gratis gebruiken!

- ChillGlobal VPN - Kijk Grenzeloos TV, Shop Online, & Bescherm Online Privacy
- Gratis TV vanuit het buitenland
- Nederlandse TV vanuit het buitenland
- Stream online TV zenders
- Hoe kan ik online prijzen vergelijken?

Ontdek vandaag nog geheel kosteloos 500+ internationale TV zenders!

Verkrijg toegang tot honderden TV zenders, social media, e-commerce en booking sites. Onze service is uitermate geschikt voor services als Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, en nog veel meer!