Vragen & Antwoorden ChillGlobalHoe kijk ik Petticoat online vanuit het buitenland?


Volg nationale TV shows ongeacht jouw eigen locatie

Petticoat streamen en online kijken op KRO-NCRV via NPO1 vanuit waar ook ter wereld!

Installeer snel en gemakkelijk de ChillGlobal smart-plugin voor jouw web browser, selecteer de Nederlandse vlag in de Landen en TV zender lijst en watch away!

Over Petticoat

De KRO-NCRV is gestart met de opnames van de nieuwe dramaserie Petticoat.

De serie, met liedjes van componist Henny Vrienten, is gebaseerd op de gelijknamige succesmusical en vertelt het humoristische verhaal van de Groningse Pattie (gespeeld door Abbey Hoes).

De jaren ’50: Samen met haar vader (Hajo Bruins) woont Pattie in een klein dijkhuisje op het Groningse platteland. Haar allergrootste droom is om een succesvolle zangeres te worden. Als op een dag de bus van de beroemde Nederlandse band The Petticoats strandt in haar dorpje en ze de bandleden te hulp schiet, slaat de vonk voor de showbizz voorgoed over. Ondanks alle waarschuwingen van haar vader en haar beste vriend Peter, besluit Pattie haar dromen na te jagen en verhuist ze naar de grote stad. Op zoek naar het leven waar ze zo hartstochtelijk naar verlangt.

Maar het leven in de grote stad is niet zoals Pattie zich had voorgesteld. Om wat bij te verdienen gaat ze schoonmaken bij de rijke familie Van Rooden. Al snel raakt ze bevriend met Rogier, de jongste zoon (Jason de Ridder), en wordt ze tot over haar oren verliefd op Rogiers broer, Willem (Kay Greidanus). Langzaam maar zeker leert Pattie zichzelf en de wereld van de showbizz steeds beter kennen...

Naast Abbey Hoes en Hajo Bruins spelen in Petticoat Anneke Blok (als tante Gerda), Freek Bartels (als Maurice), Marlijn Weerdenburg (als Mimi), Alex Hendrickx (als Peter), Kay Greidanus (als Willem) en Martijn Fischer (als Fred). De serie is geschreven door Paula van der Oest en Inge Hardeman en wordt geregisseerd door Pim van Hoeve en Thomas Korthals Altes.

Kijk nu online all afleveringen terug van Petticoat vanuit waar ook ter wereld!

Vergeet niet eerst hier de ChillGlobal smart-plugin te installeren! 


Begin jouw proefperiode - maandelijks 20 uur gratis gebruiken!

- ChillGlobal VPN - Kijk Grenzeloos TV, Shop Online, & Bescherm Online Privacy
- Gratis TV vanuit het buitenland
- Nederlandse TV vanuit het buitenland
- Stream online TV zenders
- Hoe kijk ik Petticoat online vanuit het buitenland?

Ontdek vandaag nog geheel kosteloos 500+ internationale TV zenders!

Verkrijg toegang tot honderden TV zenders, social media, e-commerce en booking sites. Onze service is uitermate geschikt voor services als Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, en nog veel meer!