Vragen & Antwoorden ChillGlobalIs ChillGlobal een VPN service?


Ja en nee. Het is eenzelfde soort service als een VPN, echter ChillGlobal is een smart-plugin, geen programma en daardoor veel sneller te installeren en weer te verwijderen. Er is geen IT kennis nodig voor het installeren van ChillGlobal en het is enkel een smart-plugin voor de web browser. ChillGlobal neemt dus geen ruimte in op jouw computer. 

Met ChillGlobal heb je grenzeloos toegang tot alle online content van onze 15 deelnemende landen, ongeacht jouw eigen locatie. Ons team van Zweedse en Duitse IT experts, ontwikkelaars, ondernemers en expats  heeft een super simpele oplossing ontwikkeld voor iedereen die grenzeloos het Internet wilt verkennen. We unlocked the world!

Ons motto: Internet zonder grenzen.

Onze plugin vereist geen ingewikkelde installatie of instellingen, uitgebreide gebruikersinstructies of tech kennis. ChillGlobal is een solutie waarmee je gemakkelijk toegang kunt verkrijgen tot de content van 15 landen en dat vanuit de hele wereld.

Onze kwaliteitsbelofte: Gebruiksvriendelijk, snel en een betrouwbare service.

ChillGlobal is de meest functionele en makkelijke oplossing die er is! Geen IT kennis voor nodig en binnen 20 seconden heb je de ChillGlobal smart plugin geïnstalleerd. Gegarandeerd gebruiksvriendelijk en geschikt voor alle leeftijden. 

Gegarandeerde peace of mind: Onze service is 100% legitiem.

ChillGlobal is 100% legaal. Onze service geeft online toegang tot films en TV programma's van 15 landen. Deze kun je bekijken ongeacht jouw eigen locatie. Wij zijn geen IPTV of box server aanbieder, maar beschikken over een netwerk met super snelle servers direct verbonden met het land en de content waar jij toegang tot wilt. Ongeacht jouw eigen locatie. 

Onze passie: Het leven net iets makkelijker maken door online grenzen te openen. Unlock the world!

ChillGlobal staat voor verandering. Met ChillGlobal kijk je TV en films van 15 landen vanuit elke locatie ter wereld. Hierdoor blijf je altijd verbonden met het thuisfront en op de hoogte van bijvoorbeeld buitenlandse sportwedstrijd uitslagen. Wij geloven dat iedereen het recht heeft op toegang tot online content, ongeacht de locatie op dat moment. Onze service is beschikbaar voor 15 landen en wij zijn ervan overtuigd dat deze plugin jouw leven een stukje meer relaxt zal maken. 

 

KLIK HIER VOOR DE CHILLGLOBAL FACEBOOK PAGINA!

 

 


Begin jouw proefperiode - maandelijks 20 uur gratis gebruiken!

- ChillGlobal VPN - Kijk Grenzeloos TV, Shop Online, & Bescherm Online Privacy
- Gratis TV vanuit het buitenland
- Nederlandse TV vanuit het buitenland
- Stream online TV zenders
- Is ChillGlobal een VPN service?

Ontdek vandaag nog geheel kosteloos 500+ internationale TV zenders!

Verkrijg toegang tot honderden TV zenders, social media, e-commerce en booking sites. Onze service is uitermate geschikt voor services als Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, en nog veel meer!