Nederlandse TV vanuit het Buitenland

Nederlandse TV vanuit het Buitenland

LIVE Nederlandse TV streamen en kijken vanuit het buitenland!

Als je Nederlandse TV probeert te kijken vanuit het buitenland via NPO1, NPO2, NPO3 of Uitzending Gemist van RTLXL, zul je snel genoeg merken dat veel van de Nederlandse TV programma’s geblokkeerd zijn en daarom niet beschikbaar zijn vanaf jouw buitenlandse locatie. Deze zogeheten online geo-blokkades gelden voor de meeste Nederlandse TV zenders, ook voor bijvoorbeeld RTL5, Veronica en SBS6.

In het geval dat je dat je Nederlandse TV wilt kijken vanuit het buitenland , maar geen zin hebt in een gecompliceerde download en installatie procedure zoals veel soortgelijke tools vereisen, dan ben je hier aan het juiste adres! ChillGlobal is het meest eenvoudige product op de markt om Nederlandse TV te kijken vanuit het buitenland of buitenlandse TV vanaf thuis. Als je over weinig technologische kennis beschikt en geen idee hebt van wat nou precies een VPN, DNS, LAN of proxy servers is, dan is ChillGlobal helemaal geschikt voor jou! Super makkelijk om te installeren en al binnen 20 seconden, kun jij via jouw Firefox web browser Nederlandse TV kijken vanuit het buitenland. Echt, makkelijker dan dit wordt het gewoon niet!

Download en installeer geheel gratis de ChillGlobal smart-plugin en kijk meteen Nederlandse TV vanuit het buitenland zonder geo-restricties, ongeacht jouw eigen locatie. Je kunt natuurlijk ook TV programma’s kijken van een van de andere 15 landen. Kies simpelweg een zender van onz TV zender lijst en watch away! Je kunt kiezen uit meer dan 500 zenders, zonder verdere vervelende installatie procedures of speciale instellingen voor jouw computer. Super simpel en met een maandelijkse gratis proefperiode van 20 uur. Dus dat betekent 20 uur per maand gratis Nederlandse TV kijken vanuit het buitenland!

Om Nederlandse TV te streamen en te kijken vanuit het buitenland, hoef je ChillGlobal maar eenmaal te installeren en daarvoor hoef je niet te registreren met bank info! Je kunt de 20 uur gratis proefperiode uitproberen via het invullen van een emailadres. Het is dus niet nodig om Credit Card gegevens achter te laten dus je kunt op je gemak ChillGlobal uitproberen. En dat iedere maand weer! Pas als je helemaal tevreden bent en zelf hebt ervaren dat ChillGlobal echt werkt, kun je beslissen of je meer ChillGlobal tijd nodig hebt of niet.

Je kunt op de TV zender webpagina een land selecteren  en je kunt vervolgens per land de zenders bekijken. Wij hebben alle populaire Nederlandse TV zenders uiteraard ook al voor je op een rijtje gezet om het nog makkelijker te maken om vanuit het buitenland Nederlandse TV te kijken!

ChillGlobal is een stabiele , snelle en veilige service zonder bufferen, zonder gevaar voor hackers en geheel anoniem. ChillGlobal heeft eigen servers geplaatst in alle 15 deelnemende landen en maakt dus geen gebruik van jouw persoonlijke server.  De internet connectie zal niet verslechteren door het gebruik van ChillGlobal. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor het gebruiken van meerdere landen. Je kunt dus zenders bekijken van alle deelnemende landen, zoveel als je maar wilt!

Wij realiseren ons heel goed dat online privacy steeds belangrijk wordt, aangezien men dagelijks gebruik maakt van het internet en daarmee ongewenst veel persoonlijke informatie blootgeeft.  Met ChillGlobal kun je geheel anoniem internetten. Niemand kan zien welke websites je bezoekt zolang je dit via ChillGlobal doet. Daarnaast slaat ChillGlobal zelf ook geen browse informatie op.

Onze service maakt het voor iedereen die in het buitenland woont of (langere tijd) verblijft, mogelijk om favoriete TV van thuis te blijven volgen, ongeacht jouw eigen locatie. Geheel legaal en veilig. Het ChillGlobal netwerk verbindt razendsnel met de server van het land waarvan jij graag toegang krijgt tot de content. Wij zijn geen IPTV of TV box, maar een snelle, directe verbinding tussen jou en het land waarvan je de website wilt bezoeken.

Onze passie: Het leven net iets makkelijker maken door online grenzen te openen en waardoor jij vanuit het buitenland Nederlandse TV kunt kijken. ChillGlobal staat voor verandering. Met ChillGlobal stream en kijk je TV en films van 15 landen vanuit elke locatie ter wereld. Hierdoor blijf je altijd verbonden met het thuisfront en op de hoogte van bijvoorbeeld buitenlandse sportwedstrijd uitslagen. Wij geloven dat iedereen het recht heeft op toegang tot online content, ongeacht de locatie op dat moment. Onze service is beschikbaar voor 15 landen en wij zijn ervan overtuigd dat deze plugin jouw leven een stukje meer relaxt zal maken. 

Happy ChillGlobal

 

Ontdek vandaag nog geheel kosteloos 500+ internationale TV zenders!

Verkrijg toegang tot honderden TV zenders, social media, e-commerce en booking sites. Onze service is uitermate geschikt voor services als Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, en nog veel meer!