Nederlandse VPN

Nederlandse VPN

Is ChillGlobal een VPN? Nee, Het is een smart-plugin. En dat is nog veel beter!

Het is eenzelfde soort service als een VPN, echter ChillGlobal is een smart-plugin, geen programma en daardoor veel sneller te installeren en weer te verwijderen. Er is geen IT kennis nodig voor het installeren van ChillGlobal en het is enkel een smart-plugin voor de web browser. ChillGlobal neemt dus geen ruimte in op jouw computer. Eigenlijk is ChillGlobal voor simpel, dagelijks gebruik voor de 'gewone mens' dus stiekem veel beter en goedkoper dan een VPN!

Met ChillGlobal heb je grenzeloos toegang tot alle online content van onze 15 deelnemende landen, ongeacht jouw eigen locatie. Ons team van Zweedse en Duitse IT experts, ontwikkelaars, ondernemers en expats  heeft een super simpele oplossing ontwikkeld, beter dan VPN en voor iedereen die grenzeloos het Internet wilt verkennen. We unlocked the world!

Ons motto: Internet zonder grenzen met maar een paar muisklikken!

Onze plugin vereist geen ingewikkelde installatie of instellingen, uitgebreide gebruikersinstructies of tech kennis en is dus in principe beter dan een gecompliceerde VPN installatie. ChillGlobal is een solutie waarmee je gemakkelijk toegang kunt verkrijgen tot de content van 15 landen en dat vanuit de hele wereld.

Onze kwaliteitsbelofte: Gebruiksvriendelijk, snel en een betrouwbare service.

ChillGlobal is de meest functionele en makkelijke oplossing die er is en vereist geen IT kennis zoals bij het installeren van een VPN programma. Al binnen 20 seconden heb je de ChillGlobal smart-plugin geïnstalleerd. Gegarandeerd gebruiksvriendelijk, geschikt voor alle leeftijden en gewoonweg beter dan een ingewikkelde VPN!

Gegarandeerde peace of mind: Onze service is 100% legitiem.

ChillGlobal is 100% legaal. Onze service geeft online toegang tot films en TV programma's van 15 landen. Deze kun je bekijken ongeacht jouw eigen locatie. Wij zijn geen IPTV of box server aanbieder, maar beschikken over een netwerk met super snelle servers direct verbonden met het land en de content waar jij toegang tot wilt. Ongeacht jouw eigen locatie. 

Onze passie: Het leven net iets makkelijker maken door online grenzen te openen. Unlock the world! 

Om Nederlandse TV te streamen en te kijken vanuit het buitenland, hoef je ChillGlobal maar eenmaal te installeren en daarvoor hoef je niet te registreren met bank info! Vaak biedt een VPN aanbieder eenmalig een proefperiode aan van 24 uur. Maar met ChillGlobal kun je een 20 uur gratis proefperiode uitproberen via het invullen van een emailadres of met het inloggen via Google+ of Facebook. Het is niet nodig om Credit Card gegevens achter te laten en je kunt dus op je gemak ChillGlobal uitproberen. En dat iedere maand weer! Pas als je helemaal tevreden bent en zelf hebt ervaren dat ChillGlobal echt werkt, kun je beslissen of je meer ChillGlobal tijd nodig hebt of niet. Wederom blijkt: ChillGlobal is gewoon beter dan een VPN!

Je kunt op de TV zender webpagina een land selecteren  en je kunt vervolgens per land de zenders bekijken. Wij hebben trouwens alle populaire Nederlandse TV zenders uiteraard ook al voor je op een rijtje gezet om het nog makkelijker te maken om vanuit het buitenland Nederlandse TV te kijken!

ChillGlobal is een stabiele , snelle en veilige service zonder bufferen, zonder gevaar voor hackers en geheel anoniem. ChillGlobal heeft eigen servers geplaatst in alle 15 deelnemende landen en maakt dus geen gebruik van jouw persoonlijke server.  De internetconnectie zal niet verslechteren door het gebruik van ChillGlobal. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor het gebruiken van meerdere landen. Je kunt dus zenders bekijken van alle deelnemende landen, zoveel als je maar wilt!

Wij realiseren ons heel goed dat online privacy steeds belangrijk wordt, aangezien men dagelijks gebruik maakt van het internet en daarmee ongewenst veel persoonlijke informatie blootgeeft.  Met ChillGlobal kun je geheel anoniem internetten. Niemand kan zien welke websites je bezoekt zolang je dit via ChillGlobal doet. Daarnaast slaat ChillGlobal zelf ook geen browse informatie op.

Onze service maakt het voor iedereen die in het buitenland woont of (langere tijd) verblijft, mogelijk om favoriete TV van thuis te blijven volgen, ongeacht jouw eigen locatie. Geheel legaal en veilig. Het ChillGlobal netwerk verbindt razendsnel met de server van het land waarvan jij graag toegang krijgt tot de content. Wij zijn geen IPTV of TV box, maar een snelle, directe verbinding tussen jou en het land waarvan je de website wilt bezoeken.

ChillGlobal staat voor verandering. Met ChillGlobal stream en kijk je TV en films van 15 landen vanuit elke locatie ter wereld. Hierdoor blijf je altijd verbonden met het thuisfront en op de hoogte van bijvoorbeeld buitenlandse sportwedstrijd uitslagen. Wij geloven dat iedereen het recht heeft op toegang tot online content, ongeacht de locatie op dat moment. Onze service is beschikbaar voor 15 landen en wij zijn ervan overtuigd dat deze plugin jouw leven een stukje meer relaxt zal maken. 

 

Happy ChillGlobal!

 

KLIK HIER VOOR DE CHILLGLOBAL FACEBOOK PAGINA!

Ontdek vandaag nog geheel kosteloos 500+ internationale TV zenders!

Verkrijg toegang tot honderden TV zenders, social media, e-commerce en booking sites. Onze service is uitermate geschikt voor services als Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, en nog veel meer!